Laguna - Bukmarker - Nova izdanja Laguninih knjiga - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Nova izdanja Laguninih knjiga

Više od šest godina prošlo je od kada je Jelena Bačić Alimpić napisala roman „Ringišpil“ i postala jedna od omiljenih spisateljica u Srbiji ali i šire. Interesovanje za ovu knjigu ne prestaje. U knjižarama će se uskoro naći 36. izdanje ove knjige, dok je za treću knjigu trilogije „Kazna za greh – Molitva za oproštaj“ štampano 3. izdanje.
 
Čitaocima Isidore Bjelice dostupno je i 32. izdanje knjige „Spas“, koja predstavlja zapis duše u najtežim trenucima, brutalno iskren ispis osećanja i misli književnice od onog trenutka kada je saznala da boluje od neizlečive bolesti.
 
Prvi roman Dejana Stojiljkovića u Laguni „Konstantinovo raskršće“ i dalje intrigira čitaoce o čemu svedoči i 22. izdanje ove knjige.
 
Polazeći od zagonetne skraćenice na početku romana i krećući se ka njenom razrešenju na samom kraju, Uroš Petrović u knjizi „Deca Bestragije“ gradi svoj besprekorno komponovani roman kao duhovitu, na momente strašnu i potresnu priču o sudbini svojih junaka i njihovom sazrevanju i samospoznaji. Upravo je štampano 8. izdanje ove knjige.
 
„Kad su cvetale tikve“ Dragoslava Mihailovića, najznačajniji roman jugoslovenskog „crnog talasa“, objavljen još 1968, stiče nove čitaoce. U knjižarama će se uskoro naći 6. izdanje ove knjige.
 
Peto izdanje doživela je i knjiga Luke Mičete „Stefan Nemanja“, povest Srba od doseljavanja na Balkan do države župana Stefana Nemanje, dok je knjiga knjiga „Dušan Silni“, objavljena pre dvadeset dana, već došla do 2. izdanja.
 
U knjižarama će se uskoro naći i 2. izdanje romana „Sibir“ Vladimira Kecmanovića i „Princ od papira“ Vladislave Vojnović.
 
Dragan Velikić u romanu „Bonavia“ verno prati i „nadograđuje“ svoje autorske opsesije, od „malih“ opredmećenih simbola svakodnevice, preko vozova i tramvaja, i dakako gradova: Beograda, Zemuna, Budimpešte, Beča, Bostona... Ova knjiga stigla je do 3. izdanja.
 
Nova knjiga Svetislava Basare u izdanju Lagune je zbirka priča „Očaj od nane“ i za kratko vreme štampano je 2. izdanje.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
nezaboravno druženje sa andrejem makinom laguna knjige Nezaboravno druženje sa Andrejem Makinom
15.05.2024.
Majski Lagunin književni klub, 111. po redu održan je 10. maja i bio je poseban. Imali smo priliku da ugostimo francuskog akademika i sjajnog pisca Andreja Makina. U fokusu nam je bio roman „Prijatelj...
više
sve što niste znali o dženis halet, autorki romana ubistvo u lokvudu  laguna knjige Sve što niste znali o Dženis Halet, autorki romana „Ubistvo u Lokvudu“
15.05.2024.
Dva studenta prava dobijaju hrpu dokaznog materijala i krajnji rok. Moraju da reše zbunjujuće ubistvo zbog kog je nevina osoba poslata u zatvor. „Ubistvo u Lokvudu“ je zagonetni roman koji poziva čita...
više
iz prve ruke zaokrenuto razmišljanje  laguna knjige Iz prve ruke: „Zaokrenuto razmišljanje“
15.05.2024.
Mladi kapetan bojnog broda na jednom od prvih krstarenja upada u maglu, i posle nekoliko sati plovidbe kroz mrak i sivilo s komandnog mosta počinje da nazire svetlost koja mu se približava. Pošto njeg...
više
delfi kutak je pročitao moja ljubav nikola tesla  laguna knjige Delfi Kutak je pročitao: „Moja ljubav Nikola Tesla“
15.05.2024.
Na početku moram da istaknem činjenicu da slabo čitam savremene domaće pisce. Ne znam ni sama zašto je to tako, ali eto. Zato sam i bila u nedoumici kad se ova knjiga pojavila u prodaji. S jedne stran...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.